Tuesday, April 1, 2014

Kargo Ne Getirdi? #6

Aslında bu iki adet kargo yazısının bir birleşimi. Bir hafta öncesine kadar, buralarda fazla bulunamadığım için kargo yazısını da yazamamıştım. Hatta öyle ki, ilk kargodaki kitapların ikisini okuyup çoktan yorumladım bile. Ama bu hiçbir yeni kitap mutluluğuna engel olamaz!

Dediğim gibi, aslında bu kitapların yanında bir de Yolun Sonundaki Okyanus ve Dublin Caddesi de yer alacaktı.

Sonunda, ne zamandır almak istediğim kitapları almış oldum. Tabii sipariş listemde daha bunun gibi yüzlerce kitap bulunuyor ama her şey sırayla. Kredi kartının bile bir sınırı var.
Aslında kafamda çok daha farklı kitaplar varken karmaşık bir derleme edindim. Gerçi yine biraz fantastik
ağırlıklı bir alışveriş olmuş ancak Dublin Caddesini okurken ne kadar romance kitaplarına karşı açlık hissettiysem şu anda fantastiğe o kadar açım. Ve elimde beni doyurabilecek bir sürü güzellik var.Üst üste dizili kitapların sağında duran  dört kitap ise belki sizin olabilir. Çekilişe katılmayan kaldıysa hemen koşsun bence.

İçlerinde beni en çok mutlu eden ögeyi ise belirtmeden geçmemeliyim.
Kıyamet Sonrası.
Evet, evet, evet. Tam tamına bir yıl süren bekleyişimin ardından (ilk kitabı da 1 Nisanda bitirmişim) şu anda kitap elimde ve ben deliler gibi mutluyum!
İlk kitaba aşık olmuş, Raffe diye sürünmüştüm. Artık kitap çıksın diye duvarları tırmalayasım falan geliyordu. Şu anda kitaba dokunabilmenin verdiği mutluluğu size anlatamam. Henüz kapağını açmaya kıyamadım, ancak saatler içerisinde kitabı kemirecekmişim gibi bir his var içimde. Göreceğiz.

Beni çılgına çeviren ilk kitabın yorumunu okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu yorum daha ilk blog yazılarımdan biri olduğu için olacak herhalde, duygularımı tam yansıtamamışım. Zira ben Meleğin Düşüşü'nü okurken ölüyordum.
İstediğiniz kitaba bir an önce kavuşmanız dileğiyle, mutlu günler!


3 comments:

  1. Başta dexlerden olmak üzere çoğunu bende istiyordum ama henüz alamadım. :S Güle güle oku. *.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umarım en yakın zamanda sen de kavuşursun:) Teşekkürler!

      Delete
  2. Okudum ve okumaktan lezzet duyduğum kitaplardan bahsedilmesi hoşuma gitti. Teşekkürler.

    ReplyDelete