Monday, September 2, 2013

Anastasia ve Christian Belli Oldu!

İnanılmaz bir üne sahip olan üçleme, 50 Shades of Grey/Grinin 50 Tonu'nun beyaz perdeye uyarlanacağını bilmeyen kalmamıştır herhalde. En çok merak edilen ise tabii ki başrol oyuncularıydı. Hayranlar tarafından gösterilen ilk tercih Matt Bomer olmuştu. Ardından internette Alex Pettyfer'ın oynayacağı dedikoduları yer aldı. Alex, çok sempati duyduğum(bütün kızların duyduğu) bir oyuncu olmakla beraber, Christian rolü için gözümde canlandırmadığım bir isimdi. Ancak belli olan isimden daha iyi olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Anastasia ve Christian'a merhaba deyin, Dakota Johnson ve Charlie Hunnam.



Öncelikle yeni Ana'mızla başlayayım. 
Ana karakteri için kafamda canlandırdığım bir isim yoktu, ancak Dakota Johnson idare eder bir oyuncu gibi. Daha iyi bir Anastasia seçilebilirdi, ama kim seçilirdi diye sorarsanız yanıt veremem. Johnson, 1989 doğumlu. Açıkçası oyuncu hakkında pek bir bilgim yok, daha önce dikkatimi çekmiş bir isim değil kendisi. Ana için daha çocuksu bir kız hayal etmiştim hep. Anastasia makyajıyla nasıl olacak bilemiyorum.





Christian'ımıza gelecek olursam, ("-mız" eki koyarken bile yadırgadım)
İlk yaptığım Hunman yaşına bakmak oldu. Çünkü burada "amca" diye hitabedecektim az kaldı. En çok satan kitaplardan birinin filmini yapıyorsun, kadınlar Christian için ölüp bitiyor, beklentilerde haliyle tavan. 33 yaşındaki Hunman ne diyeyim, karizmatik adam. Şimdi gelip de tipsiz diyemem. Özellikle gençliğinde çok yakışıklıymış ama bir Christian değil bana göre. Bütün sahneler gözümün önünden akıp gidiyor şuan, hayallerimdeki "The Perfect Christian" görünümünün yerini Charlie almaya başladı ve kabus etkisi yaratıyor.

Neyse, tabii onu da Grey imajıyla görmek lazım. Birebir kafanızdakini bekleyemezsiniz ama Hollywood dünyasında Christian'a yakışan o kadar adam varken gidip de Charlie'yi seçmek niye, bir nedeni vardır diye umuyorum. Göreceğiz.

Sizin düşünceleriniz neler, oyuncuları beğendiniz mi?





2 comments:

  1. Farklı yüzler Seçmelerine sevindim aslında. Bir de Hollywood'da imaj değişikliği tamamen farklı bir insana dönüştürebiliyor. Enteresan bir kadro olmuş ama yakıştıracaklardır bir şekilde diye düşünüyorum.

    ReplyDelete