Tuesday, June 25, 2013

Dünyanın En Şirin Yazarı, Dünyanın En Sevindirici Postası

Uzun zamandır beklediğim posta, gönderildikten tam bir ay sonra elime geçti. Nashville'den buraya bayağı bir yol kat eden güzel şeyler beklemeye kesinlikle değdi!

Ruta, postayı gönderdiğini söylediğinde içinde sadece ayraç yer aldığın biliyordum. Ama o sürpriz bir şeyler eklemeyi ihmal etmemiş. Nasıl mutluyum anlatamam.

Kırmızı bir zarftı elime ulaşan, üzerindeki pullara ise hayran oldum!

İçinden Ruta Sepetys'in ikinci kitabı Out Of Easy'nin, arkasında iki kitabın fotoğrafı da bulunan üç imzalı ayracı ve okurken ayılıp bayıldığım Gri Gölgeler Arasında'nın Soundtrack'ni ücretsiz olarak indirmek için bir kart çıktı.  (Sizce de çok güzel değiller mi?)

Ve ve ve... tatlı mı tatlı, bütün yüzümü kaplayan bir sırıtışa neden olan özel bir mektup. Çerçeveletip asmayı bile düşündüm. Bir de söylemeden geçemeyeceğim, aynı benim gibi, pek okunaklı olmayan bir el yazısı varmış. En iyi seçebildiğim Dear Deniz oldu.

Yazar ile röportajım ya bugün ya da yarın blogda yer alır (Bir aydır yarısı çevrilmiş bir şekilde bekliyor, evet). Umarım yani.
Gri Gölgeler Arasında'yı mutlaka okuyun, yorumum için de tıklayın!

Bir de son olarak, esen kalın. Yeni incelemeler, yazılar çok yakında burada. Güncel takip ve mesajlarınız için Goodreads adresime ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment