Tuesday, August 27, 2013

Kitap Okuyamamak

Daha önce son bir aydır kitap okuyamadığımı belirtmiştim. Elime ne alırsam bağlamıyordu, ancak Neil Gaiman'ın Amerikan Tanrıları isimli kitabıyla biraz da olsa okuyordum. Şimdi onu da bırakmış durumdayım.
Neden olduğu hakkında bir fikrim yok. Belki şu sıralar oturup dizi izlemek daha tatlı geliğindendir, belki Ben Affleck'in yeni Batman olmasından dolayı yaşadığım bunalım bile olabilir...
Sanırım bu problem, her kitapkurdunun bir dönem geçirdiği bir şey. Takip ettiğim blogların çoğunda aynı şeyle karşılaşıyorum. Peki ne yapacağım? Yeni kitaplar deneyeceğim. Okuması zor olmayan, seveceğim tür bir şey. Belki İngilizce okuyabilirim. Okuma hızımı geri kazanır kazanmaz da incelemelerle geri dönüyorum. Yani biraz daha dizi ve film yazılarıyla idare edeceksiniz!

Bol kitaplı, eğlenceli günler.



3 comments:

  1. Bende geçen haftaya kadar aynı durumdaydım oturup Doctor Who izlemek daha keyifli geliyordu sonra Debbie Macomber'ın 5. kitabını alıp okudum biraz daha iyi oldu sanki:D

    kitaplarlamaceralar.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Bende bu sene iki kere yaşadım :) Bence biraz dinlen , çünkü o kafa yoğunluğundan ve moral bozukluğundan olabiliyor.Ya da dediğin gibi çook merak ettiğin bir kitabı alabilirsin :)

    ReplyDelete