Thursday, July 4, 2013

Yine Sürpriz Bir Alışveriş: Hiç Uslanmıyorum.

   
  Son yazdığım alışveriş yazsında yakınmıştım gittiğim kitapçıdan bayağı, kazıklandım, hasarlı kitap aldım diye. Bir de sakın alışveriş yapmayın oradan demiştim.Ne var ki ben, hiç uslanmıyorum.
Bir yakınım oradaki 3 Kitap 20 TL kampanyasından bahsediyordu. Bir şans verip bakayım diye girdim, aklımda olmayan ne varsa aldım çıktım. Şaka gibi.

       Bu sefer farklı bir adam vardı, yakından ilgilendi yardımcı oldu. Yardımcı derken, "Bakın şu da var, şu yayınevini kitapları geldi yeni şunlara da bak şunlarda var bak!" diye. Tabii çıkamam ben kitapçıdan, uzun bir süre konakladım. Neyse ki bu sefer kazıklanmadım! Ama hiç hesapta olmayan üç kitap, iki manga aldım. Bir kitap bir de çizgi roman dergisi gibi bir şey hediye ettiler. Geçen alışverişin telafisi olarak sayıyorum.

    Aldığım kitaplar bunlar idi. Aynı Yıldızın Altında hariç diğerleri aklımın ucundan bile geçmiyordu. Oraya gittiğimde sipariş listemde bütün kitaplar aklımdan uçtu, gördüklerimi aldım diyebilirim. 
Aynı Yıldızın Altında'nın satış fiyatını bilmiyorum ama ben 19 TL'ye aldım. Gölge ve Kemik ve Son Fedakarlık Kitaplarında toplamda 5 TL indirim yapıldı. Büyük ihtimalle, internetten alsam daha ucuza gelecekti ama bir talihsizlik sonucu kredi kartım online işlemlere kapatılmak zorunda kaldı. Bir süre buradan idare edeceğiz. 



  Başka bir sürpriz ise mangalardı. Hiç aklımda yoktu, bakayım derken yanıma bir kız geldi ve kısa bir konuşma geçti aramızda. Naruto'yu önerdi bana, kesinlikle okumam gerektiğini söyledi. Aslında almayacaktım ama annem almamamı istedi. (Tam tersi olması gerekiyordu sanki?) Ben de ilk iki cildi almış bulundum. Gemideyken de başladım, yarıladım bile! Hatta ayraç bulamadım, annem arasına bir fiş koydu. Bu ikisini de 4 TL'lik bir indirim ile aldım. Yorumunu yapsam mı, yoksa ikisini birlikte mi yorumlasam bilemedim. Tavsiye verseniz iyi olur.




       Kitap alışverişinden önce de Sinema dergisini almıştım. Bu ayda süper. Her ay almaya çalıştığım sayılı dergilerden. -Blogda da öründüğü gibi- sinema ile yakından ilgilendiğimden, bayılıyorum bu dergiyi okumaya. Bu ayda doğ dolu. Ağustos ayında (Belki de eylül sayısında) Kemikler Şehri'ne yer verirler umarım!



İki hediye verdiklerini söylemiştim. Onlar da şöyle:




        Kaplan! Kaplan! için heyecanlandım doğrusu. Kitabın başında bir Neil Gaiman yazısı bulunması bile okumak için yeterli.

     Aldığı kitaplar kısa bir süre beklemede kalacak, ama bundan sonra ne okumama ve ne yorumlamama karar vermek isterseniz sağ üst köşede bulunan ankete katılmayı unutmayın!
Esenle kalın, kitaplı günler.


6 comments:

  1. Aynı Yıldızın Altında'yı almışsıın :D Ve gölge ve kemiği çok merak ediyordum onu :D Ama bir türlü kitaplardan sıra gelmiyor malesef ki :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eveet sonunda kavuştuk birbirimize :D Gölge ve kemiği bu ay içerisinde okuyabilirim umarım, malum kitap yoğunluğu bende de var :D İkimizde zor durumdayız :D

      Delete
  2. Benimde böyle güzel hediyeler veren bir kitapçı keşfetmem lazım. ^_^ Gölge ve Kemik harika bir kitaptır, iyi okumalar dilerim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kitapılar gerçekten değerli oluyor :) Teşekkrüler, ben de en kısa zamanda okumak istiyorum :)

      Delete
  3. Aynı Yıldızın Altında yı okurken hüngüür hüngüür ağladım. eşsiz bir kitap gerçekten.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benim gibi en ufak bir şeyde gözleri dolan biri için daha kötü geçecek gibi. Ne var ki, kitaplarda ve filmlerde ağlamaya bayılıyorum.

      Delete