Tuesday, July 23, 2013

Fragman Alarmı: Ateşi Yakalamak

Görüp çoktan izlemişleriniz vardır, ama ben haberi olmayanlar için yazayım. Açlık Oyunları'nın devam filmi, Ateşi Yakalamak'ın ikinci fragmanı çıktı! Şimdi izleyip krize girebilirsiniz.

Açlık Oyunları'na ölüp biten biri olarak tepkim nasıldı?

Fragmanın çıktığı haberini alınca hemen telefondan açtım youtube'u. Hayatımda hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum. Bulunduğum yerden, internete 2G hızıyla (yavaşlığıyla) giriyordum ve fragmanı bir an önce izlemem gerektiğinden çıldırdım. İzlerken ise bir elim kalbimde, ağzım açık, beynim yarı çalışır bir halde idi. Ve arkadaşlar, BU FİLM ÇOK SÜPER BİR ŞEY OLACAK. 

Büyük ihtimalle sinemada film başlarken heyecandan öleceğim. Her şeyiyle çok, çok güzel görünüyor. O gelinlik, Snow ve Plutarch, yeni haraçlarımız... Ve arkadaşlar Katniss'in o arenayı görünce ki yüz ifadesi diyorum başka bir şey demiyorum. Jennifer, kim ne derse desin sana hastayım ya. 

“I can only form one clear thought.

This is no place for a girl on fire.” 

Bir şey söylemek istiyorum, acaba bizi çıldırtmak için mi Finnick'i bu kadar az gösteriyorlar? Diğer haraçları göster uzun uzun onu gösterme, olacak iş mi? Gerçi fazla gösterirlerse de kalbim dayanmayacak, saniyelik gösterimde bile gidiyordum.



İlk fragman için yazdığım Ateşi Yakalamak Günü adlı yazımı buradan okuyabilir, muhteşem fragmanı hemen altta izleyebilirsiniz. Ben de en iyisi şu kitabı bir daha okuyayım.


                                     








2 comments:

  1. Aynen ateşi yakalamak... en çok gelinliği görmek istiyorum :D finnick hayalimdeki gibi hiç değil. Peeta da değildi. Ama katniss ve ailesi tam hayal ettigim gibiydi. Hemen çıksa da izlesek :D

    ReplyDelete
  2. Şu gif deki ağlıyan Castiel mi? :-) :-) :-) gerilim dizisi izlemek istersen supernatural dene. Castiel ordaki bi karakter.

    ReplyDelete