Tuesday, July 16, 2013

Bu yaz günlerinde...

...ne okuyorum?



Hiç Olmamış Gibi Yapalım
Jenny Lawson

Çılgın bloggerın yaşamını anlatan Goodreads ödüllü, 417 sayfalık kitap gayet güzel gidiyor. Kahkahalar attım bolca, ama dendiği kadar var mıymış yorumda göreceğiz.








Son Fedakarlık
Richelle Mead

Bir seriyi daha sonlandırıyorum. Kendimi Kanbağı'nın varlığıyla avunduruyorum artık. Yine de Mead, Sydney yerine başka bir simyacıyla devam etseydi daha mı iyi olurdu diye düşünmeden edemiyorum. 559 sayfalık kitabın 244. sayfasındayım, sonu gelmesin istiyorum.





Naruto: Rüya Uğruna
Masaşi Kişimoto

Yeni başladım ve çok sevdim. Uzun zamandır Naruto'nun mangasını okumak istiyordum, gayet eğlenceli. Manga okumak isteyen herkese tavsiye edilir.






...ne izliyorum?


Pretty Little Liars

Uzun zamandır dizi izlemiyordum, ilk başlangıcı PLL'nin 4. sezonuyla yapayım dedim. İlk başlarda nefret ettiğim Spencer şu anda favorim. Dizi kitapla bir gitmiyormuş anladığım kadarıyla, seriyi okumayı da istiyorum. Arada liseyi-podyuma-dönüştüren-salak-kızlar havalarına girse de özellikle bölüm sonlarında gerilimi yüksek bir dizi. Keyifle izleniyor.




Fullmetal Alchemist 


Neden daha önce izlemediğimi anlayamadığım anime. Daha 5. bölümdeyim (Anime 51 bölüm olunca başlangıç oluyor) ama daha şimdiden bağlandım diyebilirim. Mangası da yakında raflarda olduğuna göre hayatı güzel sayabiliriz.







Highschool of the Dead

The Walking Dead'in liseli anime versiyonuna hoş geldiniz! Aslında daha çok, 28 Days Later'ınki de diyebiliriz. Animenin müziklerinin çok iyi olmasının yanı sıra, 28 Days Later'ın soundtrack'inin kullanılmış olması da gözümden kaçmadı. İlk bölümde melodiyi duyunca ister istemez güldüm. Animenin güzel olmasına rağmen gereksiz seviyedeki ecchi sizi sıkabilir, demiş olayım. Bir de adını unuttuğum okul hemşiresi sıkabilir. Örneğin benim canımı feci şekilde sıkıyor. En kısa zamanda bir zombiye yem olması dileği ile.




2 comments:

  1. Hiç Olmamış gibi yapalım'ın yorumunu merakla bekliyorum :D PLL'nin hiç bir kitabını okumadım ama 4.sezon'u hiç beğenmedim :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yorum daha fazlasıyla gelecek :D 4. sezonun başındayım daha, biraz daha ekşın bekliyorum.

      Delete