Tuesday, October 20, 2015

Sonsuzmuş Gibi Görünen Bir Sessizlik Vardı, Geçmişte Kaldı!



Utanç perdesi inmiş bir suratla yazıyorum sizlere bu yazıyı. Tam tamına altı aylık bir süreç boyunca yokmuşum... Aslına bakarsanız, şimdi bu bana oldukça komik geliyor. Sanki dün daha bu sayfaya yazı yazıyormuşum gibi. Ama aslında tam altı aydır, bir kitap ya da filmle (ya da herhangi bir şeyle) ilgili bir yazı çıkarmamışım. Hatta, Goodreads kullanmayı bırakmışım. Ama merak ettiyseniz falan, hala yaşıyorum...evet...

Asıl konuya dönersek, bu altı ay benim için kitaplardan, filmlerden uzak geçmedi. Hatta geçseydi ve elimde buraya koyacak bir malzeme olmasaydı işim muhtemelen daha kolay olurdu; ama ne yazık ki/iyi ki elimde tonlarca anlatacak şey var, yüzlerce dedikodu var, çekiştireceğim birçok kitap, söveceğim çokça karakter var.

Tabii bunların hepsinin buraya aktarılması için büyük bir uğraş ve bolca zaman gerektiğinden ve de benim şu an vaktim dar olduğundan bunu nasıl gerçekleştireceğim pek bir fikrim yok; ama ben her zamanki gibi bir yolunu bulurum herhalde.

Yokluğumda okuduğum kitapların bir kısmı okulla ilgili genellikle günümüz kimselerinin ilgilenmeyeceği tarzda olduğundan bunları eleyip, belli başlıklar altında okuduklarımı ve izlediklerimi toparlayabilirim. Ya da, içinden beğendiklerimi size bir "Tavsiye Edilenler" etiketiyle sunabilirim. Bunlar şu an karar aşamasında olan şeyler, ancak kesin bir şey var ki; o da parmaklarım klavyeyi çok özlemiş!

4 comments:

  1. Yeniden hoşgeldin güzel insan :)

    ReplyDelete
  2. Salon tipi klimalar özellikle güçlü fan sistemleri sayesinde mekanlarda homojen hava dağılımını sağlama özellikleri ile bilinir. Standart olarak ek ısıtıcı takviyelidirler.
    Daha Fazla Bilgi İçin Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klima/ev-ofis-klimalari/salon-tipi-klima/
    #Salontipiklima #salontipiklimafiyatları #mitsubishisalontipiklima

    ReplyDelete
  3. Kapalı alanlarda en uygun klima modellerinden biri olarak bilinen yer tipi klimalar, değişen kapasiteleri ile her mekan için özel olarak kullanılmaktadır.
    Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klima/ev-ofis-klimalari/yer-tipi-klima/
    #yertipiklima #yertipiklimafiyatları #mitsubishiyertipiklima

    ReplyDelete
  4. Kitap bloğuma sizi de beklerim :) elifinkutuphanesi.blogspot.com.tr

    ReplyDelete