Wednesday, July 3, 2013

"Ne Okuyorum ve Siz Ne Okumamı İstersiniz"

             Düşüş'ten sonra, biraz farklı bir şeyler okumak istediğime karar verdim. Sonsuza kadar YA okunmaz ya, başlayayım dedim Oniki'ye 526 sayfalık kitabın 332. sayfasında bulunuyorum ve bol övgülü bir incelemegelecek sanıyorum. Tuhaf olan, herhangi bir kitapta yaklaşık on beş alıntı işaretlerken bu kitapta henüz üç tane işaretlemişim. Bunun sebebi ise işaretleyeceğim yerlerin iki sayfada bir, bütün sayfa olması olabilir tabii. 

           Neyse, zaten inceleme de her şeyi yazacağım ama benim size bir sorum var:
Oniki'den sonra blogda hangi kitabın incelemesini görmek istersiniz? Sağ üstte yer alan ankete katılmayı sakın unutmayın! Ek bir isteğiniz var ise buraya yorum bırakın. Sonraki alışverişimde yardımcı olabilirsiniz diye umuyorum, ankette elimde bulunan kitaplar yer alıyor. 

4 comments:

  1. Tess Gerritsen - Siliniş :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Açıkçası, daha önce hiç Tess Gerritsen okumadım ama merak ediyorum. Tavsiyen için teşekkürler :)Bir daha ki alışverişte belki Siliniş'i görebilirsin :)

      Delete
  2. şu ana kadar okuduğum serilerden tek sıkılmadığım seri olan Seçilmiş'i oku derim. Özel yetenekleri olan gençleri anlatıyor. Bir de paradokya var. İki kitabı var şimdilik. İlk defa türk bir yazardan böyle bir kitap okudum ve şaşırdım. Anlatımı gençlere hitap eden bir anlatım. sonra yazarın genç olduğunu öğrendiğimde anladım durumu. :D

    ReplyDelete