Wednesday, June 18, 2014

Ne Okuyorum ve Bir Alışveriş Krizi


Sonunda dizileri ve animeleri bir kenara bırakıp elime bir kitap aldım ve şanslı isim Colleen Hoover imzalı Umutsuz oldu. 

Kitabı, daha ülkemizde çıkmadan okumak istiyordum ancak Türkçe baskısını aldıktan sonra bile okumayı sürekli erteledim çünkü kitabın çok depresif, ajitsasyon yüklü olacağını sanıyordum. Sonlara doğru kitap yine bu yönde olabilir ancak okuduğum bölüme kadar gayet eğlenceli ve keyifli bir çizgi sergilemekte. Bir an önce bitirmek umuduyla...

Ufak Bir Alışveriş Krizi

Elimde otuzdan fazla okunmayı bekleyen kitap olmasına rağmen bir yaz alışverişi yapayım dedim, internet sitelerine göz atmakla kaldım. Alışveriş sepetinden devam butonuna basamadım, neden mi? İşte bu yüzden:

Yazıyı telefondan yazdığım için, evet, telefon kamerasıyla çektim ama konumuz bu değil. 943 lira mı? 943 lira! Bir de unutmamamız gereken 90 kuruşu da var.
Ve işin komik tarafı, alışveriş sepetinde sadece okumayı istediğim serilerin ilk kitapları ve seri olmayan kitaplar var. Kitaplığımdaki serilerin devam kitapları bile yok ve ben kriz geçirmek üzereyim.

Şimdi yapacağım şey ise alışveriş listesini yeniden gözden geçirmek ve makul bir fiyat elde edene kadar kitapları elemek. Çok. Zor. Bir. İş.  

Bakalım bir sonraki alışveriş yazısında hangi kitapları sipariş etmiş olacağım?

6 comments:

  1. Bende seninle aaynı durumdayım :( Ve serilerin devam kitapları yok böyle aval aval bana bakıyorlar kitaplıktan :( Üzülüyorum.Öğrenci

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesinlikleee. Devam kitaplarını almak için ben de yanıp tutuşuyorum :/

      Delete
  2. Ben eleye eleye 130 tl yaptim gerçekten çok zor ama başardım sayılır :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben bu listeyi anca 400 liraya indirdim... Gerçekten zor iş :3

      Delete
  3. Kac kitap bu kadar tuttu ki :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tam olarak hatırlamıyorum ancak bu fiyatı hak edecek kadar çok kitap yoktu :/

      Delete