Wednesday, June 1, 2016

Kitabı Kadar Güzel Olan 4 Film Uyarlaması

Entelektüel bir insanın hayatında olmazsa olmaz iki unsur vardır: iyi film ve iyi kitap. Ünlü oyuncular, usta yönetmen, muhteşem senaryo… Realist karakterler, akıcı üslup, olağanüstü olay örgüsü… Ve tabii ardından gelen vazgeçilmez tartışma konusu: Film mi kitap mı? 


Hangisi daha iyi karar veremeyeceğiniz, birbirinden güzel kitaplar ve beyaz perde uyarlamaları benim imzamla Magma'da! Okumak için buraya tık.


9 comments:

  1. Profesyonel anlamda klima bakım hizmeti almak isteyenler klima servis danışmanlığında yerinde tespit ve çözüm hizmetlerinden yararlanabilirler. Deneyimi ve bilgisi ile bugüne kadar yüzlerce firma ve kişiye özel çözümler sunmuş olan klima servis, klima danışmanlığında rakipleri arasından sıyrılarak size en iyi hizmeti veriyor. Kullanmakta olduğunuz cihazınıza periyodik olarak yapılan klima bakım işlemleri ile gelecekte yaşayabileceğiniz sorunlar minimuma indiriliyor…
    http://www.klimaservis.com/
    #klimaservisi #klima #klimayetkiliservis

    ReplyDelete
  2. Türkiye'nin en iyi dans kurslarından biri olan Dans Akademi ile başta latin dans kursu olmak üzere aklınıza gelebilecek her dansı en iyi eğitmenlerden alabilecek, en uygun dans kursu fiyatları ile öğrenebilme fırsatını yakalayabileceksiniz.
    http://www.danskursu.com.tr/
    #danskursları #latindanskursu #danskursufiyatları

    ReplyDelete
  3. http://www.selimoglunakliyat.com/

    ReplyDelete
  4. Uludağ turları, kış mevsiminde keyifli vakit geçirmek, sömestr ve hafta sonu tatillerini değerlendirmek için en önemli fırsat. Türkiye’nin ilk kayak merkezi olma özelliğine sahip Uludağ’da günübirlik, hafta sonu turları ile sömestr tatilleri dolu dolu geçirmek istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.uludagotel.com.tr/
    #uludağotel #uludağotelleri #uludağotelfiyatları

    ReplyDelete
  5. Köroğlu Dağlarının zirvesinde, kayak yapmanın heyecanı bir başka! Kartalkaya Kayak Merkezi, birbirinden zorlu pistleri, dağ tesisleri, doğa aktiviteleri, muhteşem manzaraları, after ski partileri ile dört dörtlük bir tatil yaşatıyor.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaotelleri

    ReplyDelete
  6. Girişimci, Eğitmen, Fotoğrafçı, Marka Koçu ve Yazar Orhan Gürbüz, 3 şirket, 10 hizmet, 11 eğitim markasıyla Türkiye’nin önde gelen girişimcileri arasında yer almaktadır.
    http://www.orhangurbuz.com/
    #girişimci #liderlikeğitimi #satışeğitimi

    ReplyDelete
  7. izde kaliteli bir “Evden eve nakliye” hizmeti istiyorsanız, hemen çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

    Nakliye Firmamız Kuruluşundan itibaren siz müşterilerimize evden eve nakliyat ve kurumsal taşımacılık (Ofis, Banka, Fabrika, Askılı Tekstil, Fuar) alanlarında uygun, Güvenli ve Kalitemizden ödün vermeden hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Nakliyecilik sektöründeki deneyimlerimiz bize Türkiye’deki binlerce firmaya vede aileye hizmet etmemize olanak sağlamıştır. Eğitimli personelimiz, müşterilerimizin her türlü taşınma ihtiyaçlarını özveriyle , profesyonel bir tutumla gidermektedir

    ReplyDelete