Saturday, March 21, 2015

İnceleme: Tutkulu Notalar/Backstage Pass


Kitap: Tutkulu Notalar (Günahkarlar Turnede #1)
Orijinal Adı: Backstage Pass (Sinners on Tour #1=
Yazar: Olivia Cunning
Yayıncı:  Ephesus Yayınları
Goodreads Puanı: 4.08 
Sayfa Sayısı: 431

GÜNAHKARLAR TURNEDE 1.KİTAP

Müzik hiç bu kadar ateşli olmamıştı!

Sahnelerin en seksi metal grubunun baş gitaristi Brian Sinclair, yaratıcılık kıvılcımını kaybettiğinde, bastırılmış dehasını ortaya çıkarabilmek için grubunu tutku dolu gecelere sürükleyecekti.

Tutkulu notaları ortaya çıkaran kadın...

Seksi psikolog Myrna Evans Günahkârlar ile birlikte tura çıktığında, gruptaki herkes onu baştan çıkarmaya çalışır ama Myrnanın elde etmek istediği tek adam Briandır

İki aşığın çılgın ve dizginlenemez tutkuları, onları yepyeni bir boyuta taşırken kendilerini sınırsız arzu ve günahlarla dolu bir turnede bulacaklardı...

Ve artık siz de bu ritmin esiri olacaksınız !
 

Tuesday, March 10, 2015

Röportaj: Melis Özün Uslu & Yusuf Özoğlu

1Bilinmeyen Serisi'nin yazarları olan Melis Özün Uslu ve Yusuf Özoğlu ile kısa bir soru-cevap yapma imkanı buldum. Yorumunu da blogta yayınladığım Tesadüfler isimli kitapları hakkında konuştuk.





Öncelikle, hikaye nasıl başladı, böyle bir seri yazmayı ne zamandır düşünüyordunuz?

Bir kitap yazma fikri tanıştığımız günden beri aklımızın hep bir köşesindeydi hatta birkaç ufak girişimde bulunmuştuk. Ancak her şey ilginç bir şekilde başladı. O zamanlar sekizinci sınıfa gidiyorduk.
Bir gün zaten uzun süredir yazmak istediğim ama henüz planlamadığım kitabı ilham perisinin yanıma uğradığını hissedip bilgisayarda yazmaya başladım. Ama bunu tek başıma devam ettirebileceğimi o zamanlar düşünmüyor zaten en yakın akadaşım olmadan yazmak istemiyordum. Bunun üzerine henüz yirmi sayfa olmuş kitabı okumak, fikrini almak ve bana katılmasını istemek için Melis’i aradım.
Yusuf okumaya başladığında bunu onula yapmayı ne kadar istediğimi fark ettim. O okurken yer yer düzeltmeler yapıp yeni paragraflar ekliyordum. Saatler fark etmeden geçti ve nihayetinde buluşup bu konu üzerine konuşma kararı aldık.
Buluştuğumuzda yazılmış otuz sayfayı rafa kaldırmak uğruna kitabı yeniden kurgulama kararı aldık. Bir buçuk sene boyunca karakterler, yer ve hikaye üzerine sahne sahne, saniye saniye çalıştık. Ve hazır olduğumuzda Bilinmeyen Tesadüfler’i kaleme almaya başladık.

Sunday, March 8, 2015

İnceleme: Bilinmeyen Serisi - Tesadüfler



Kitap: Tesadüfler (Bilinmeyen Serisi #1)
Yazar: Melis Özün Uslu & Yusuf Özoğlu
Yayıncı: Olimpos Yayınları
Sayfa Sayısı: 312


Aslında Herkes Aynı Görünür; Ama Kimse Aynı Değildir...
Alexander ve Christina, küçük bir kasabada karşılaşırlar. Bu karşılaşma onlar için daha önce görmedikleri bir hayatın başlangıç noktası olur. Farklı insanlar, dostluklar, aşk, zor kararlar, gözyaşları, kahkahalar, ümitler, biraz macera, bilinmeyenler ve bolca desadüf. Ama bu hayat dengede...
Bu kitap size gizem dolu bir hayatı Alexander ve Christina'nın hayata bakışlarını değiştirecek ilginç tesadüfler ve bilinmezliklerle dolu bir yolu nasıl aştıklarını anlatıyor. Acaba hem bu gizem dolu döngünün sırlarını, hem de hayatlarındaki garip sorunları çözebilecekler miydi? 'Hiç böyle tesadüf olur mu?' diyeceğiniz tesadüfleri mantık çizgisinde tutan bir hayatla karşımızdalar bu kitapta....
İleride olacakları ise ancak tesadüfler bize gösterecek...